L.L.R. logo

Hallo en welkom op LLR.be

De site van de vereniging zonder winstoogmerk : L.L.R. welke bedoeld is om iedereen die geïnteresseerd is in de projecten van onze vereneging virtueel te verwelkomen.

L.L.R. heeft als doel het promoten van de individuele zelfstandigheid, de spirituele vervulling, een gezonde levenstijl, door middel van het aanmaken van, en het leven in ecodorpen.

U wenst meer te ontdekken over L.L.R. ? Volg me dan :Situatie op heden
Tot op heden heeft de VZW L.L.R. nog niet voldoende middelen om direct te investeren in de aankoop van land en het bouwen van bungalows.

De maximum wordt echter gedaan voor het onderhoud en de ontwikkeling van de VZW.
Hoe worden de middelen belegd?
Het geld dat wordt ingezameld via de aangeboden diensten wordt grotendeels gespaard met het oog op de verwerving van het onroerend goed dat nodig is voor het aanmaken van de zelfstandige woonruimtes.

De rest wordt geïnvesteerd in het voorstellen van diensten.
Huidige projecten
L.L.R. implementeert verschillende middelen om diensten van kwaliteit aan te bieden, nuttig en in trek, alhoewel zijn we momenteel beperkt door de ingezamelde fondsen, daardoor zijn deze voornamelijk gekoppeld aan het internet.

Andere projecten zijn in studie en zouden het daglicht kunnen zien van zodra voldoende middelen ingezameld zijn.
Deelname
Als u de projecten van L.L.R. waardeert en op één of andere manier wilt deelnemen aan hun creatie is het mogelijk om ons een e-mail te sturen - zie onderstaande contactpagina.

Er kan dan contact genomen worden met u om zo te zien wat er mogelijk is.

Contactgegevens

Als u met ons contact wens te maken aarzel niet om de hieronder aangegeven contactgegevens te gebruiken, of maak gebruik van het formulier.

Adres :

Rue Victor Libert 18 Bte 22
6900 Marche-en-Famenne
België - EUROPA

E-mail :

contact@llr.be

Telefoon :

Vast : +32-84-42.58.32
Mobiel : +32-484-26.16.55

Contactformulier

captcha