Hallo en welkom bij L.L.R. de site van de gelijknamige vereniging zonder winstoogmerk, welke bedoeld is om iedereen die geïnteresseerd is in de projecten van onze vereniging virtueel te verwelkomen.

L.L.R. heeft tot doel de individuele onafhankelijkheid, de spirituele vervulling, een gezonde levensstijl te promoten door middel van het aanmaken en leven in eco-dorpen en heeft het idee om deze projecten waar te maken zelfstandig fondsen te verzamelen via het voorstellen van verschillende diensten en producten met als doel het behouden van een financiële houvast in de samenleving.

Onder individuele onafhankelijkheid moeten we de onafhankelijkheid van het wezen als geheel verstaan, en dit op materieel en praktisch niveau maar ook en vooral op spiritueel niveau, we zouden bijvoorbeeld kunnen zeggen een bron van licht te blijven in de duisternis, of beter van kennis in het onwetendheid, een niveau van individuele onafhankelijkheid dat alleen bereikt kan worden door spirituele vervulling.

Door spirituele vervulling of mentaal ontwaken is het noodzakelijk om bewust te zijn van de verworven kennis op spiritueel vlak, welke de mogelijk bied om als mens te evolueren, en zo een hoger niveau van begrip te bereiken, die meer vredig is, wat mogelijk is door jezelf te openen, en te begrijpen dat er een verschil is tussen het weten en het vervullen.

Met een gezonde levensstijl moet je weten dat L.L.R. een vegetarische pro-veganistische levensstijl promoot, gekoppelt aan fysieke activiteit, wat beter is voor de geest en voor het lichaam, want waar het lichaam wordt ondersteund, heeft de geest minder te voorzien.

Onder eco-dorpen zijn er gemeenschappelijke woonruimtes, veilige havens te begrijpen die zo autonoom mogelijk zijn, of het nu gaat over de energie of het voedsel die er nodig is, waaronder zowel bungalows voor persoonlijk gebruik als gebouwen die bedoeld zijn voor collectief gebruik hun plaats hebben, zoals leef ruimtes, sport, knutsel en andere ruimtes voor ontspanning en uitwisselingen.

Sinds de vereniging financieel onafhankelijk wil zijn, was het idee om verschillende diensten aan te bieden om zo fondsen te verzamelen om haar projecten uit te voeren. Op deze site kunt u onder andere de volledige lijst van deze diensten raadplegen, zodat u ons kunt steunen op basis van uw wensen maar ook behoeften.

Met het gedachte dat je door zo min mogelijk afhankelijk te zijn meer vrijheid verkrijgt en tegelijkertijd via de eco-dorpen de zekerheid gekoppeld aan de gewenste levenscomfort op lange termijn behoudt, waardoor spirituele vervulling wordt gefaciliteerd, heeft L.L.R. tot doel de basisbehoeften, namelijk de voedsel- en huisvestingsbehoeften, gratis of ten minste zonder gebondenheid toegankelijk te maken voor al zijn bewoners en dit in ruil voor hulp bij het onderhoud van de eco-dorpen of ontwikkeling van haar projecten.

Deze site wil een ruimte zijn voor ontmoeting, uitwisseling en communicatie tussen vegetariërs en veganisten die de spirituele ontwikkeling centraal plaatsen, om meer in harmonie met de natuur te leven, onafhankelijk en in gemeenschap.

Hiervoor zul je heel binnekort de mogelijkheid krijgen om via deze site een ​​profiel aan te maken, te communiceren, ideeën te ontdekken en te delen, en in contact te komen met andere mensen die de projecten van L.L.R. actief, moreel of zelfs financieel steunen.

L.L.R. staat voor Let Love Rule, wat zowel het pad als het hoogtepunt is van het spiritueel begrip aangenomen door L.L.R. of Laat liefde je gids zijn, niet liefde verlangens (de reflectie om je heen, het mentaal, de horizon die men niet kan bereiken).

Sinds Liefde centraal staat, leidt alles wat ons ervan verwijdert, het verlangen naar liefde, ons naar het tegenovergestelde, de afwezigheid van liefde en dus van helderziendheid om te begrijpen, waardoor we steeds meer wegzinken in het onwetentheid.

Omdat de godelijke Liefde in ons is en overal om ons heen, nodigt L.L.R. u uit om u opnieuw te verbinden met de godelijke Liefde in uzelf, in plaats van, en voordat u, het om u heen zoekt, door momenten van bezinning, gebed of zelfs meditatie.

Omdat spiritueel begrip individueel en persoonlijk is, zult u niet veel geschreven vinden over dit onderwerp op deze site, behalve misschien enkele beschouwingen, voor de uitwisseling van standpunten kan de forum gebruikt worden.

De projecten van L.L.R. zijn bedoeld om voor iedereen toegankelijk te zijn, ongeacht het spirituele pad of de religie die u volgt.

CONTACT GEGEVENS

Als u om welke reden dan ook contact met ons wilt opnemen, gebruik dan de onderstaande contactgegevens of gebruik het formulier aan de rechterkant.

Adres :

Rue Victor Libert 18 Bus 22
6900 Marche-en-Famenne
België - EUROPE

E-mail :

contact@llr.be

Telefoon :

Mobiel : +32-484-261.655

Contact formulier

captcha