0:00 / 0:00

MUSIC
PLAYLIST
LIST MUSIC
1
2
Total tracks : 16 - Total playtime : 0 days 1 hours 4 minutes 30 seconds
PLAYING
title - artist
NextLastNever

Welkom bij L.L.R. de site van de gelijknamige vereniging zonder winstoogmerk, waarvan u hier de details zult kunnen vinden en welke bedoeld is om iedereen die geïnteresseerd is in de projecten van onze vereniging virtueel te verwelkomen.

L.L.R. heeft tot doel de individuele onafhankelijkheid, de spirituele vervulling, een gezonde levensstijl te promoten door middel van het aanmaken en leven in eco-dorpen en heeft het idee om deze projecten waar te maken zelfstandig fondsen te verzamelen via het voorstellen van verschillende diensten en producten met als doel het behouden van een financiële houvast in de samenleving.

Onder individuele onafhankelijkheid moeten we de onafhankelijkheid van het wezen als geheel verstaan, en dit op materieel en praktisch niveau maar ook en vooral op spiritueel niveau, we zouden bijvoorbeeld kunnen zeggen een bron van licht te blijven in de duisternis, of beter van kennis in het onwetendheid, een niveau van individuele onafhankelijkheid dat alleen bereikt kan worden door spirituele vervulling.

Door spirituele vervulling of spiritueel ontwaken is het noodzakelijk om bewust te zijn van de verworven kennis en zo een hoger niveau van begrip te bereiken, die meer vredig is, wat mogelijk is door jezelf te openen en te begrijpen dat er een verschil is tussen het weten en het vervullen.

Met een gezonde levensstijl moet je weten dat L.L.R. een vegetarische pro-veganistische levensstijl promoot, gekoppelt aan fysieke activiteit, wat beter is voor de geest en voor het lichaam, want waar het lichaam wordt ondersteund, heeft de geest minder te voorzien.

Onder eco-dorpen zijn er gemeenschappelijke woonruimtes te begrijpen die zo autonoom mogelijk zijn, of het nu gaat om energie of voedsel, waaronder zowel bungalows voor persoonlijk gebruik als gebouwen die bedoeld zijn voor collectief gebruik hun plaats hebben, zoals leef ruimtes, sport, knutsel en andere ruimtes voor ontspanning en uitwisselingen.

Sinds de vereniging financieel onafhankelijk wil zijn is het idee om verschillende diensten aan te bieden om zo fondsen te verzamelen om haar projecten uit te voeren. Op deze site kunt u onder andere de volledige lijst van deze diensten raadplegen, zodat u ons kunt steunen op basis van uw wensen maar ook behoeften.

Met het gedachte dat je door zo min mogelijk afhankelijk te zijn meer vrijheid verkrijgt en tegelijkertijd via de eco-dorpen de zekerheid gekoppeld aan de gewenste levenscomfort op lange termijn behoudt, waardoor spirituele vervulling wordt gefaciliteerd, heeft L.L.R. tot doel de basisbehoeften, namelijk de voedsel- en huisvestingsbehoeften, gratis toegankelijk te maken voor al zijn bewoners en dit in ruil voor hulp bij het onderhoud en de ontwikkeling van haar projecten.


Ce site a pour but d'être un espace de rassemblement, d'échange et de communication entre végétariens et végétaliens confondu ayant à coeur l'épanouissement spirituel, de vivre plus en harmonie avec la nature, de manière indépendante et en communauté.

A cette fin vous aurez via le forum, la possibilité de créer un profil, de communiquer, découvrir et partager des idées, et d'entrez en contact avec d'autres personnes soutenant, activement, moralement ou encore financièrement les projets de L.L.R.


L.L.R. est l'acronyme de Let Love Rule, qui est tant le chemin que l'aboutissement de la compréhension spirituelle adopté par L.L.R. ou encore Laissez vous guidez par l'Amour, non par le désir d'Amour (reflet autour de vous, mental, l'horizon qu'on ne peux atteindre).

L'Amour étant central, tout ce qui nous en distancié, le désir d'amour, nous amène vers son contraire, l'absence d'Amour et donc de clairvoyance pour la compréhension, nous faisant sombrez ainsi de plus en plus dans l'ignorance.

L'Amour divin étant en nous et partout autour de nous, L.L.R. vous invite à renouer avec l'Amour divin en vous, au lieu et avant de, le chercher autour de vous, et ce par des moments de réflexions, de prière ou encore de méditation.

La compréhension spirituelle étant individuelle et personnelle, vous ne trouverez pas beaucoup d'écrits à ce sujet sur ce site, si ce n'est peux-être quelques réflexions, les échanges de point de vue pouvant ce faire via le forum.

A noter que les projets de L.L.R. se veulent accessible à tout le monde peu importe le chemin spirituel ou la religion que vous suivez.

CONTACT GEGEVENS

Als u om welke reden dan ook contact met ons wilt opnemen, gebruik dan de onderstaande contactgegevens of gebruik het formulier aan de rechterkant.

Adres :

---
---
Belgique

E-mail :

contact@llr.be

Telefoon :

Mobiel : +32-484-261.655

Contact formulier

captcha