L.L.R. heeft tot doel het promoten van de individuele zelfstandigheid, de spirituele vervulling, een gezonde levensstijl door middel van het aanmaken en het leven in eco-dorpen en heeft het idee om deze projecten waar te maken zelfstandig fondsen te verzamelen via het voorstellen van verschillende diensten en producten met als doel het behouden van een financiële houvast in de samenleving.

Onder individuele zelfstandigheid moeten we de zelfstandigheid van de persoon als geheel zien, en dit op materieel en praktisch niveau maar ook en vooral op spiritueel niveau, we zouden bijvoorbeeld kunnen zeggen een bron van licht te blijven in de duisternis, of beter van kennis in het onwetendheid, een niveau van individuele zelfstandigheid dat alleen bereikt kan worden door spirituele vervulling.

Door spirituele vervulling of mentaal ontwaken is het noodzakelijk om bewust te zijn van de verworven kennis op spiritueel vlak, welke de mogelijk bied om als mens te evolueren, en zo een hoger niveau van begrip te bereiken, die meer vredig is, wat mogelijk is door jezelf te openen, en te begrijpen dat er een verschil is tussen het weten en het vervullen.

Met een gezonde levensstijl moet je weten dat L.L.R. een vegetarische pro-veganistische levensstijl promoot, gekoppelt aan fysieke activiteit, wat beter is voor de geest en voor het lichaam, want waar het lichaam wordt ondersteund, heeft de geest minder te voorzien.

Onder eco-dorpen zijn er gemeenschappelijke woonruimtes, veilige havens te begrijpen die zo autonoom mogelijk zouden zijn, of het nu gaat over de energie of het voedsel die er nodig is, waaronder zowel bungalows voor persoonlijk gebruik als gebouwen die bedoeld zijn voor collectief gebruik hun plaats hebben, zoals leefruimtes, sport, knutsel en andere ruimtes voor ontspanning en uitwisselingen.

Sinds de vereniging financieel onafhankelijk wil zijn, was het idee om verschillende diensten en produkten aan te bieden om zo fondsen te verzamelen om haar projecten uit te voeren. Op deze site kunt u onder andere de volledige lijst van deze diensten raadplegen, zodat u ons kunt steunen op basis van uw wensen maar ook behoeften.

Met het gedachte dat je door zo min mogelijk afhankelijk te zijn meer vrijheid verkrijgt en tegelijkertijd via de eco-dorpen de zekerheid gekoppeld aan de gewenste levenscomfort op lange termijn behoudt, waardoor spirituele vervulling wordt gefaciliteerd, heeft L.L.R. tot doel de basisbehoeften, namelijk de voedsel- en huisvestingsbehoeften, gratis of ten minste zonder gebondenheid toegankelijk te maken voor al zijn bewoners en dit in ruil voor hulp bij het onderhoud van de eco-dorpen of ontwikkeling van haar projecten.

Deze site wil een ruimte zijn voor ontmoeting, uitwisseling en communicatie tussen vegetariërs en veganisten die de spirituele ontwikkeling centraal plaatsen, om meer in harmonie met de natuur te leven, onafhankelijk en in gemeenschap.

Hiervoor zul je heel binnekort de mogelijkheid krijgen om via deze site een profiel aan te maken, te communiceren, ideeën te ontdekken en te delen, en in contact te komen met andere mensen die de projecten van L.L.R. actief, moreel of zelfs financieel steunen.

L.L.R. staat voor Let Love Rule, wat zowel het pad als het einde begrip is van het spiritueel weg gevolgt door L.L.R. of Laat liefde je gids zijn, niet liefde verlangens (de reflectie om je heen, het mentaal, de horizon die men niet kan bereiken).

Sinds Liefde centraal staat, leidt alles wat ons ervan verwijdert, het verlangen naar liefde, ons naar het tegenovergestelde, de afwezigheid van liefde en dus van helderziendheid om te begrijpen, waardoor we steeds meer wegzinken in het onwetentheid.

Omdat de godelijke Liefde in ons is en overal om ons heen, nodigt L.L.R. u uit om u opnieuw te verbinden met de godelijke Liefde in uzelf, in plaats van, en voordat u, het om u heen zoekt, door momenten van bezinning, gebed of zelfs meditatie.

Omdat spiritueel begrip individueel en persoonlijk is, zult u niet veel geschreven vinden over dit onderwerp op deze site, behalve misschien enkele beschouwingen, voor de uitwisseling van standpunten kan steeds de forum gebruikt worden.

De projecten van L.L.R. zijn bedoeld om voor iedereen toegankelijk te zijn, ongeacht het spirituele pad of de religie die u volgt.


Wat
Eco-dorpen of een soort van vakantiekampen, veilige havens van een paar aren tot een paar hectaren waar elke bewoner vrij zou zijn om zijn leven in harmonie met de natuur en met respect voor anderen te leven, dit op de korte, middellange of lange termijn.
Hoe
Door het voorstellen van diensten en producten de mogelijkheid behouden om financieel een aantal van de behoeften te dekken die anders moeilijk onafhankelijk door de eco-dorpen zouden kunnen worden ondersteund.
Help
De diensten die op deze site worden gepresenteerd nemen via hun activiteiten deel aan het oogsten van fondsen die nodig zijn voor de realisatie van de vastgoed projecten van de VZW L.L.R. - het aankoopen van grond voor de oprichting van eco-dorpen - met doelstellingen gekoppeld aan de persoonlijke ontwikkeling, zoals het benaderen of vinden van de individuele zelfstandigheid en de spirituele vervulling.
Deelname
Als u de projecten van L.L.R. waardeert en op één of andere manier wilt deelnemen aan hun creatie is het mogelijk om ons een e-mail te sturen - zie onderstaande contactpagina.

Er kan dan contact genomen worden met u om zo te zien wat er mogelijk is.

Contactgegevens

Als u met ons contact wens te maken aarzel niet om de hieronder aangegeven contactgegevens te gebruiken, of maak gebruik van het formulier.

Adres :

Rue Victor Libert 18 Bte 22
6900 Marche-en-Famenne
België - EUROPA

E-mail :

contact@llr.be

Telefoon :

Vast : +32-84-42.58.32
Mobiel : +32-484-26.16.55

Contactformulier

captcha